Hvorfor købe dine SharkSlides hos os?

Kære kunde,

Vi er nu efterhånden mange gange blevet skudt i skoene, at vi har købt vores produkter direkte hos store Kina webshops som Temu og Shein, og derfor tager vores kunder ved næsen ved, at sælge vores SharkSlides til lidt højere priser end hvad du kan finde "præcis samme" produkt til hos dem...

Det er dog langt fra det, der er tilfældet - og da vi på ingen måde vil associeres med de gigantiske kinesiske webshops, hvorfor vi har valgt at skrive dette indlæg.

Vores produkter er ganske rigtig importeret fra østen ligesom så mange andre, hvilket vi heller på ingen måde ligger skjul på. Forskellen er bare, at vi har sikret os, at vores produkter er produceret på forsvarlig vis, samt overholder gældende dansk lovgivning, så du som forbruger ikke skal være nervøs for dit eller andres helbred i forbindelse med brugen af produktet - det kan du læse mere om her.

Derudover kan du hos os, også være sikker på, at modtage dit produkt hurtigt og i en lang bedre kvalitet! - og hvis så uheldet skulle være ude, og du ikke ønsker produktet eller at de ikke passer, så kan du til hver en tid få pengene retur eller ombyttet dem til en anden størrelse:-) 

Vi er derfor også nødsaget til, at tage lidt ekstra for vores produkter, for at kunne opretholde den nævnte kvalitet og sikkerhed på vores produkter, samt stadig at kunne få tingene til at løbe rundt. Og alligevel er det i sidste ende ikke mange kroners forskel, der er når du har betalt for fragt og import hos vores konkurrenter.

Sidst men ikke mindst, betaler vi som Dansk registreret virksomhed også dansk salgsmoms, importmoms samt virksomhedsskat, hvilket ikke er tilfældet hos vores kinesiske konkurrenter

Du støtter derfor dansk iværksætteri ved, at handle hos os, hvilket i sidste ende gavner dig, da flere penge ender i den danske statskasse frem for hos en kinesisk kæmpe webshop, der blandt andet er kendt for at misbruge og sælge dine data.

Afsluttende kan vi og skal selvfølgelig ikke bestemme, hvor du skal handle dine SharkSlides, men det vil betyde uendeligt meget for os, hvis du vil overveje, at bruge de ekstra 25-50 kr. og så derimod handle hos os!

De Bedste Hilsner

Anton Spejlsgaard / SharkSlides.dk

Læs næste

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gratis levering

Gratis fragt på ordre ved køb af 2 par eller flere

Hurtig Levering

Alle ordre leveres indenfor 1-3 hverdage

Tilfredse kunder

Vi har over 4000+ tilfredse kunder

Sikker betaling

Vi tilbyder dig en sikker betalingsproces