Om os

Velkommen til SharkSlides.dk, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af vores populære SharkSlides. 

Mit navn er Anton Spejlsgaard, og jeg er grundlæggeren af enkeltmandsvirksomheden TechPerformance, som driver SharkSlides.dk. Jeg har tidligere drevet en anden webshop, hvilket forklarer, hvorfor kontaktinformationerne tilhører TechPerformance.

Jeg forstår, at der kan være nogle spørgsmål omkring legitimiteten af vores webshop, da der desværre er eksempler på webshops med dårlige intentioner. Jeg ønsker derfor at forsikre dig om, at SharkSlides.dk er en troværdig og pålidelig webshop, hvilket du selvfølgelig velkommen til at dobbelttjekke via vores Trustpilot.

Vi importerer selv vores produkter og gennemgår en kvalitetstest, så vi kan stå 100% inde for det, vi sælger. Vi tilbyder hurtig levering med GLS inden for 1-3 hverdage. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer under købsprocessen, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan løse eventuelle problemer.

Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse, og derfor lægger vi stor vægt på at levere produkter af høj kvalitet og en fremragende kundeservice. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi takker dig for at have fundet vej til SharkSlides.dk og ser frem til at servicere dig med dit næste par SharkSlides.

Mvh Anton Spejlsgaard

 

Gratis levering

Gratis fragt på ordre ved køb af 2 par eller flere

Hurtig Levering

Alle ordre leveres indenfor 1-3 hverdage

Tilfredse kunder

Vi har over 4000+ tilfredse kunder

Sikker betaling

Vi tilbyder dig en sikker betalingsproces