Hvem er vi hos SharkSlides.dk?

Velkommen til SharkSlides.dk, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af vores populære SharkSlides. 

Mit navn er Anton Spejlsgaard, og jeg er grundlæggeren af enkeltmandsvirksomheden TechPerformance, som driver SharkSlides.dk i fælleskab med min bror. Jeg har tidligere drevet en anden webshop, hvilket forklarer, hvorfor kontaktinformationerne tilhører TechPerformance.

Jeg forstår, at der kan være nogle spørgsmål omkring legitimiteten af vores webshop, da der desværre er eksempler på webshops med dårlige intentioner. Jeg ønsker derfor at forsikre dig om, at SharkSlides.dk er en troværdig og pålidelig webshop, hvilket du selvfølgelig velkommen til at dobbelttjekke via vores Trustpilot.

Vi importerer selv vores produkter og gennemgår en kvalitetstest, så vi kan stå 100% inde for det, vi sælger. Vi tilbyder hurtig levering med GLS inden for 1-3 hverdage. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer under købsprocessen, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan løse eventuelle problemer.

Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse, og derfor lægger vi stor vægt på at levere produkter af høj kvalitet og en fremragende kundeservice. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi takker dig for at have fundet vej til SharkSlides.dk og ser frem til at servicere dig med dit næste par SharkSlides.

Mvh Anton Spejlsgaard

 

Läs nästa

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Fri frakt > 350 DKK!

Få fri frakt vid beställningar över 350 DKK!

Snabb leverans

Alla beställningar levereras inom 1-3 arbetsdagar!

Nöjda kunder

Vi har över 5000+ nöjda kunder!

säker betalning

Vi erbjuder dig en säker betalningsprocess!