Hvem er vi på SharkSlides.dk?

Velkommen til SharkSlides.dk, hvor vi tilbyr et bredt utvalg av våre populære SharkSlides.

Jeg heter Anton Spejlsgaard, og jeg er grunnleggeren av enkeltpersonforetaket TechPerformance, som driver SharkSlides.dk sammen med min bror. Jeg drev tidligere en annen nettbutikk, som forklarer hvorfor kontaktinformasjonen tilhører TechPerformance.

Jeg forstår at det kan være noen spørsmål om legitimiteten til nettbutikken vår, da det dessverre finnes eksempler på nettbutikker med dårlige intensjoner. Jeg vil derfor forsikre deg om at SharkSlides.dk er en pålitelig og pålitelig nettbutikk, som du selvfølgelig er velkommen til å dobbeltsjekke via vår Trustpilot .

Vi importerer våre produkter selv og går gjennom en kvalitetstest slik at vi kan stå 100% for det vi selger. Vi tilbyr rask levering med GLS innen 1-3 virkedager. Dersom det mot formodning skulle oppstå problemer under kjøpsprosessen, ta gjerne kontakt med oss ​​slik at vi kan løse eventuelle problemer.

Vi ønsker å gi våre kunder en god opplevelse, derfor legger vi stor vekt på å levere produkter av høy kvalitet og utmerket kundeservice. Har du ytterligere spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Vi takker for at du fant veien til SharkSlides.dk og ser frem til å betjene deg med ditt neste par SharkSlides .

Osv Anton Spejlsgaard

Les neste

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de publiseres.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gratis levering

Gratis frakt på bestillinger når du kjøper 2 par eller flere

Kjapp levering

Alle bestillinger leveres innen 1-3 virkedager

Fornøyde kunder

Vi har over 4000+ fornøyde kunder

sikker betaling

Vi tilbyr deg en sikker betalingsprosess